Het EHBOBoek

Het EHBO Boek

Hét EHBO Boek, een lesboek om niet alleen EHBO te kunnen toepassen, maar ook te weten waarom. Waardoor het handelen bij ongevallen duidelijker en begrijpelijker wordt. Kijk hier voor een voorproefje van het boek, ervaringen van anderen en nog veel meer.

Hét EHBO Jeugdboek

Het EHBO Jeugdboek is gemaakt voor leerlingen van 10 tot 13 jaar. Het is realistisch en sluit goed aan bij de belevingswereld van de kinderen van nu. In 10 hoofdstukken leren de kinderen wanneer, hoe en waarom ze eerste hulp kunnen geven. 


Intro filmpjes

Een deskundige introduceert elk hoofdstuk door over zijn beroep te vertellen, over de eerste hulp en wat kinderen in het hoofdstuk gaan leren. Het boek komt als het ware tot leven.


Instructie filmpjes

Ook zijn alle handelingen gefilmd. Voordat uw leerlingen gaan oefenen met bijvoorbeeld het aanleggen van een mitella, laat u eerst het filmpje zien. De kinderen zien dan hoe het moet en gaan vervolgens enthousiast aan de slag.

EHBO Praktijk

Al gestart met een cursus EHBO met behulp van Hét EHBO Boek? Hier vind je allerlei ondersteunende informatie zoals instructiefilmpjes horend bij elk hoofdstuk uit Hét EHBO Boek, nieuwtjes en achtergrond informatie.